A fejlécet Gina készítette, akinek ezúton is hatalmas köszönet :)

2011. május 19., csütörtök

Író-olvasói találkozó!!!

Na hölgyek, most már minden fix. Pixie ma volt a kempingben szóval mindent tudunk amit tudnunk kell, így át is adom néktek az információkat.
Időpont: 2011. Július 16-17. (szombat, vasárnap)
Helyszín: Keszthely
http://www.castrum-group.hu/lap.php?lapkod=3

Itten fogunk megszállni. A linken találtok képeket, árat, kisregényt, alapítási évet, mindent, de azért le is írom a lényeget, tuti ami tuti.
Szóval fizetni kell egyszer egy személyi díjat, ami 1300 jó magyar forintba fáj, és plusz pár száz forintot tesz ki a parcella ára.
Szerintem 40m2-en bőven el fogunk férni sátorostul, szőröstül, bőröndüstül na meg mindenestül, szóval ha vagyunk tízen (ugye vagyunk tízen?) az annyit tesz, hogy 160Ft helydíjat fizetünk fejenként, de minél többen vagyunk ez az összeg annál kevesebb ugyebár, mert szétoszlik. Magyarán 1460 Ft cakk pakk egy éjszaka. Ennél olcsóbban nem találunk főszezonba semmit, de azt hiszem ez nem olyan komoly összeg.
Budapestieket és pest környékieket, én fogom összeszedni és velem jöttök a délitől Keszthelyig, örömötökre avagy bánatotokra, ezt nem tudom, mindenki döntse el maga. Szeretnélek titeket megkérni, hogy ha jöttök és velem jöttök, akkor dobjatok nekem egy e-mailt (kesha420@gmail.com), hogy tudjam kiket is kell majd keresnem, a részleteket meg ugye e-mailben megbeszéljük.
A diákjegy ára 3360Ft oda-vissza. Nagyon ügyesen megnéztem a vonat indulásokat és azt hiszem ha a 7:11-es pompázatos szerelvénnyel elindulunk az bőven jó. Ha minden igaz fél 11-re ott is vagyunk akkor, utána meg mehet a móka. Az is lehet, hogy június végén még tartok egy pesti találkozót, ahová szintén jöhet bárki, de ez csak akkor lesz, ha igény van rá és ingerenciát éreztek arra, hogy találkozzatok velem. Megkönnyítené a dolgom mondjuk, hisz nem idegen arcokat kéne keresgélnem a csodálatos pályaudvaron, de ügyes lány vagyok megoldom ám, így is úgy is:D Majd nyilatkozzatok, hogy érdekel-e titeket a pesti összeröffenés (nem csak azoknak szól ám akik jönnek velünk a Balatonra hanem minden drága olvasómnak).
Amúgy teszem hozzá még mindig lehet jelentkezni Keszthelyre. Tényleg bárkit szívesen látunk, plüsskutyától, kispárnástól, hozhattok barátot, barátnőt akit szeretnétek, nem számít, hogy eddig nem tudtunk arról, hogy olvastok, ha szeretnétek megismerkedni velünk és mulatozni egy sort akkor gyertek bátran, nem eszünk meg senkit ezt az egyet garantálom.
Bárkinek, bármi kérdése, óhaja sóhaja, bánta, kínja, fájdalma, öröme, akármije van az visítson, azért vagyunk, hogy válaszoljunk.
Aki jönni akar, az mindenképpen jelezze, hogy akar és ott lesz, mert jó lenne tudni mégis hány fővel számoljunk. Ha én nem vagyok szimpatikus, lehet írni Pixienek is, ő egy angyal hozzám képest, iszonyatosan, aranyos kedves leányzó biztos, hogy válaszolni fog minden kérdésetekre és segít nektek ahol tud.
Na azt hiszem ennyi.
Millió csók drágáim:
Kesha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése