A fejlécet Gina készítette, akinek ezúton is hatalmas köszönet :)

2011. július 26., kedd

Közérdekű közlemény:

Halihó!
Van pár bejelenteni valóm, ezért írok ismét egy kisregényt nektek.
Pénteken elutazom csak vasárnap jövök haza, nem leszek net közelben, tehát friss sem várható. DE, ha lesz kedvem írni ezalatt a pár nap alatt, akkor alkotok valamit nektek, ami vasárnap este felkerül az oldalra. De ez tényleg attól függ milyen hangulatomba leszek, nem ígérek semmit.
Viszont hétfőtől (augusztus 1-től) minimum két hétig tuti nem lesz frissítés. Kiveszem szépen a szabadságom én is. Lesz másfél hetem itthon egyedül, amit szeretnék a barátaimmal tölteni, aztán augusztus 8-tól lovas tábor van, és utána még lehet, hogy szépen elhúzunk valahová, mint a vadlibák pihizni pár napra, de ez még képlékeny.
Tudom, hogy ez így majdnem két és fél hét friss nélkül (már ha minden úgy alakul ahogy most kalkulálom) de nekem is nyár van és szükségem van egy kis szünetre. Lassan eljutok odáig, hogy csak gépelve meg nyerítve fogok tudni kommunikálni az emberekkel, ezt meg nem szeretném.
Az oldal nem zárul be, nem vagyok alkotói válságban, nem jut eszembe eltűnni örökre, tehát nem kell megijedni, semmi ilyesmi nem áll a dolog háttérében, nem csömörlöttem meg, még mindig imádok írni és ötletem is van bőven.
Egyszerűen csak nem lesz időm alkotni és ha őszinte akarok lenni nem is akarok vadászni néhány kósza percet arra, hogy nekiüljek gépelni. A szabadidőm inkább alvással, olvasással, hülye sorozatok bámulásával vagy a barátaimmal akarom tölteni, nem a gép előtt ülve. Szerintem ez érthető.
Viszont akinek van kedve, azzal jövő héten, a szabadságom első hetén, nagyon szívesen tartok egy újabb pesti találkozót. Ha valaki vidékről jönne az szóljon, el tudom szállásolni (persze a kapacitás véges). Ez csak egy lehetőség, rajtatok múlik éltek-e vele. E-mailben lehet ám jelentkezni, a címem azóta sem változott (kesha420@gmail.com).
Csóközön:
Kesha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése