A fejlécet Gina készítette, akinek ezúton is hatalmas köszönet :)

2011. június 3., péntek

Budapesti találkozó! (módosítva)

Pestiek, Pest környékiek figyelem, figyelem!

Tehát ugye lesz Keszthelyen egy író-olvasói találkozó, amiről már mindenki tud ugyebár (aki nem tudott eddig róla, na az most megtudta). DE, mert nálam ugye mindig van de, Betsyvel úgy döntöttünk, hogy tartunk egy pesti találkozót is, ahová várunk mindenkit szeretettel. Örülnénk, hogy ha jönnének azok akik Keszthelyre is velünk utaznak, hisz akkor az állomáson már nem ismeretlen arcokat kell keresgélnünk, de aki a nagy banzájra nem tart velünk annak itt a remek alkalom, hogy elkapjon minket egy kis beszélgetésre.
Időpont: július 2. (szombat) délután, az órát majd a későbbiek folyamán megbeszéljük.
Helyszínnek egy jó kis olcsó, füstös, lepukkant kocsmát választottunk, ahol a világ legjobb macifröccsét lehet kapni. Akácfa söröző ez a bizonyos hely, a Blahától kb. kettő percre található, de úgyis az aluljáróban találkozunk, onnan meg én tudom az utat (lassan hazajárok hozzájuk), így nem fogunk eltévedni. Persze ha nem tetszik a hely, akkor van még ezer meg egy lehetőség a környéken, szóval semmi probléma.
Jelentkezni lehet ugyebár nálam e-mailben (kesha420@gmail.com), msn-en (akinek megvan, annak megvan, akinek nincs az kérje el), facebook-on, de küldhettek postagalambot, füstjelet, morzézhattok, visíthattok, találjátok fel magatokat.
És ismét van egy alternatív megoldás, ha velem nem akartok kommunikálni méghozzá Betsy, akit e-mailben érhettek utol (betsy1989@citromail.hu).
Ide is várjuk szeretettel a kiskutyákat, kiscicákat, pónilovakat, barátokat barátnőket, anyukákat, apukákat, testvéreket, házastársat, gyereket. Nem kell rendszeres olvasónak lenni, nem baj ha eddig nem írtatok komit, ha kíváncsiak vagytok ránk, gyertek bátran, nem eszünk embert!
Hát ennyi.
Millió puszi:
Kesha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése