A fejlécet Gina készítette, akinek ezúton is hatalmas köszönet :)

2011. június 28., kedd

Közérdekű közlemény + játék

Tehát aki jön a budapesti randinkra az most szombaton (július 2.) 16:30-kor, azaz fél ötkor, azaz délután négy óra harminc perckor (tudom, tudom felfogtátok, csak Kesha megint Humor Heroldot próbál játszani, nem túl sikeresen) legyen a Blaha Lujza téri metrókijáratnál. Ha a virágárus mellett megálltok az törpéletes lesz és tutira megtalálunk! Hogy ha jöttök legyetek oly kedvesek dobni nekem egy e-mailt (kesha420@gmail.com) és akkor elmondom milyen különös ismertetőjegyről ismerhettek meg engem, Nicet avagy Betsyt és még egy telefonszámot is kaptok, hogy ha bármi történik utol tudjatok érni. Nem eszünk embert, jófejek vagyunk, cukik, aranyosak, szerények, szóval ha érdekel titeket ki is írja ezt a bolond történetet, a Csapó kettőt, az IRP-t avagy a Your love is my only desire-t, akkor gyertek, gyertek báránykáim!
Keszthelyről sem elfeledkezni!!! Oda is várunk mindenkit szeretettel!

Aztán van még valami ami elég régen nem volt! Játszunk! Azaz játszunk, ha vagytok rá elegen.
Játék lényege a következő:
1. Ti kerestek egy olyan képet, videót, zenét, idézetet, kiskutyát, kismacskát, pónilovat stb. ami szerintetek jellemzi a történeteim, az írásom. Aki elég kreatívnak érzi magát készíthet is valamit (írhat pár sort, összeszerkeszthet egy képet, ilyesmi).
2. Akinek van facebookja, az a történeteim oldalára (Illusion by Kesha), kirakja külön kis posztba, hogy mit talált, akinek nincs az pedig elküldheti nékem e-mailben.
3. Nic (mivel ő nem játszik, hisz nem tudok neki mit felajánlani, mert így is úgy is hamarabb olvassa a részeket) velem együtt kiválasztja a nyertest, aki a soron következő részt e-mailben megkapja és a többiek előtt elolvashatja. Ha lesz időm, kedvem, stb. akkor lehet arról is szó, hogy alkotok valami külön kis szösszenetet az első helyezettnek. Aki nem nyer annak sem kell szomorkodnia. Lesz ugyanis vigaszdíj is amit minden egyes résztvevő megkap. Sőt aki a legtöbb like-ot gyűjti facebookon, az elnyeri a "közönségdíjat" és szintén megkapja az egyik fejezetet hamarabb.
A játék mától azaz június 28-tól július 7-ig tart. Addig lehet beküldeni, a muzsikát, videót, képet, idézetet, saját készítésű valamit, egyebet. Aztán szerintem még azon a héten vasárnap nyertest is hírdetünk.
Tudom, hogy kicsit bonyolult a játék, de ennél kreatívabb ötlet nem jutott eszembe (az én fantáziám is véges sajnos), azért ha van kedvetek hajrá! Keresgélésre fel:D
Millió puszi:
Kesha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése